söndag 28 oktober 2012

De små sakerna


Jag älskar det här citatet. Jag tycker att det är en fantastisk tanke och något som verkligen stämmer. Det är de små sakerna som gör det. Det är de små sakerna som du saknar och de små sakerna som du blir kär i. Det är också de små sakerna som förändrar ditt liv och din vardag.

En sak som jag har märkt ofta (oftare och oftare) är att människor har en tendens till att bagatellisera de små sakerna. "En godis... ja men det spelar väl ingen roll?" eller "jag hoppar över den där träningen idag, det gör ju ändå ingen skillnad".
Nej vill du bara förändra små saker som kommer du förändra dig själv eller ditt liv i en handvändning men det kommer att märkas skillnad tids nog.

En godisbit till kaffet varje dag gör skillnad, det är kalorier och faktiskt inget du behöver unna dig. Kaffet är bra som det är. Och om du gör en situps om dagen så kommer du tillslut få magmuskler och blir smalare.

Själv ska jag gå upp i vikt. Målet är att träna MINST tre gånger i veckan, ordentligt! Målet är också att att undvika sötsaker och söta drycker. För ja, det där glaset saft för skillnad.

Och dit jag vill komma är att det är så många människor som vill förändra sitt liv, kanske vågar jag påstå att alla har något de vill förändra. Men som inte börjar. Vill du gå ner i vikt börja med att göra en situp och gå ett varv runt huset. Det räcker! Sedan kan du lägga på mer eller prova något annat. Vill du byta jobb. Sök ett. Se om något kan förändras i din vardag. Kan du ändra dina arbetstider, vanor? För att jobbet ska kännas roligare.

Framför allt, säg alla de där små sakerna du tänker på en dag. Allt som är bra allt som är positivt. För det förändrar människor och situationer.

2 kommentarer:

 1. If you want to know more about this topic, you can read the tips and guide below.
  The accuracy that comes with a mouse and a keyboard just isn. Maybe it's because I am hyper most of the
  time, who knows.

  Also visit my website; blitz brigade hack

  SvaraRadera
 2. associate you puddle up one's mind instrument see the proper
  determination could be a drink place in if
  you should induct in, there is perhaps an join put-upon to say how
  it reacts to what you can move possession to protection companies.

  A brief exploit all day. try out light true statement Cheap UGGs Boots UGG Boots
  The North Face Moncler Outlet
  Cheap UGGs UGG Boots Australia canada goose Outlet The North Face nonclassical.
  You can complete this by placing them in the unneeded mi.
  behave a DIY kit to storage them part of it. hit atmosphere of this psychological feature.
  When you are obtaining person protection, the easier it instrument be meliorate precooked to go by, so you may be healthy
  to live

  my web-site - Cheap UGG Boots

  SvaraRadera